Vi står klar ved telefonen - Ring nu på: 36 72 00 78​ - Vi har også DØGNVAGT

Bliv ringet op​

Ønsker du at blive ringet op til en uforpligtende snak? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionelt VVS tjek ved salg af lejlighed

Varme og vand a/s er det foretrukne VVS firma i den brede omegn af Rødovre og Frederiksberg. I mange år har vi hjulpet vores kunder godt videre og sørget for, at deres installationer virkede som de skulle. Vi kan nu tilbyde VVS tjek af lejligheder, huse og andre boliger i forbindelse med salg.

Det er af største vigtighed at få foretaget et VVS tjek i forbindelse med både salg og overtagelse af lejlighed. Især som sælger er et VVS tjek din sikkerhed imod omkostningsfulde og unødvendige overraskelser senere hen

VVS tjek med mange års erfaring

Et VVS Tjek fra Varme og vand a/s bliver foretaget med ekspertise og erfaring. Vi er hurtige til at lokalisere eventuelle problemer og kan naturligvis tilbyde professionelle og prisvenlige reparationer af defekter.

Varme og Vand A/S indgår i et tæt samarbejde med flere boligselskaber i omegnen af Rødovre og Frederiksberg. Her foretager vores faguddannede installatører og montører faste servicetjek af en lang række lejligheder. På den måde har vi opbygget en stor og vigtig erfaring i henhold til at udføre VVS tjek hos vores kunder.

Et VVS Tjek fra Varme og vand a/s giver alle involverede parter i forbindelse med køb og salg af lejlighed en tryghed i forhold installationerne. Vi kontrollerer en lang række mulige defekter og sørger for, at alt er som det skal være.

Du kan roligt overlade et VVS Tjek til os – så slipper du for unødvendige overraskelser.

Kontakt os

Kontakt os for at høre mere eller for at modtage et uforpligtende tilbud: 36 72 00 78.

Følg os på facebook:

Vi er medlemmer af:

Varme og vand a/sGlerupvej 6 • 2610 Rødovre • Tlf.: 36 72 00 78 info@varmeogvand.dk CVR 13746303