Vi står klar ved telefonen - Ring nu på: 36 72 00 78​ - Vi har også DØGNVAGT

Bliv ringet op​

Ønsker du at blive ringet op til en uforpligtende snak? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​VVS døgnvagt til Frederiksberg og omegn

Hvis uheldet er ude, og du har fået en vandskade, så er det rigtig ærgerligt, hvis man er nødsaget til at vente til at ens VVS’er har åbent. Derfor tilbyder vi hos Varme og vand a/s en VVS døgnvagt på Frederiksberg, Vanløse, Rødovre og omegn, som kan komme ud og tilse skaderne på alle tider af døgnet.

En VVS døgnvagt, der altid er klar til at hjælpe

Skulle der ske det, at toilettet flyder over, eller at et vandrør springer midt om natten, så står vi klar til at hjælpe dig af med problemet ganske nemt. Med en VVS døgnvagt kan du få bugt med problemet, når det opstår, sådan at du ikke skal vente i flere timer med eksempelvis et sprunget vandrør. Du griber bare telefonen og ringer os op på telefon 36 72 00 78, så står vi klar til at hjælpe dig så hurtigt som muligt.

God service på alle tider af døgnet

Lige meget om du ringer først på aftenen eller midt om natten til vores døgnvagt, så kan du være helt sikker på, at du får den samme gode service, som du kender fra Varme og vand a/s. Vi sørger for, at dit VVS problem bliver fikset nemt og bekvemt. Vi hjælper primært andelsforeninger og ejerforeninger med deres VVS problemer, men vi hjælper også gerne private og erhvervskunder.

Du kan ringe til vores VVS døgnvagt på tlf. 36 72 00 78.

Følg os på facebook:

Vi er medlemmer af:

Varme og vand a/sGlerupvej 6 • 2610 Rødovre • Tlf.: 36 72 00 78 info@varmeogvand.dk CVR 13746303