Vi står klar ved telefonen - Ring nu på: 36 72 00 78​ - Vi har også DØGNVAGT

Bliv ringet op​

Ønsker du at blive ringet op til en uforpligtende snak? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyt badeværelse hos specialister

Trænger dit nuværende badeværelse til en opgradering, eller synes du der er brug for noget helt nyt, så klarer Varme og vand a/s gerne arbejdet for dig! Vi har stor erfaring med at lave nye badeværelse til vores kunder, og vi kan med garanti lave et, som passer perfekt til dig også. Vi arbejder typisk i Rødovre, Vanløse, på Frederiksberg og resten af Københavnerområdet.

Et nyt badeværelse på dine præmisser

Et badeværelse skal gerne ose af velvære, da det er et af de rum, vi bruger mest tid i på en dag. Med et nyt badeværelse har du mulighed for at designe et badeværelse på dine egne præmisser. Ønsker du en stor bruseniche med masser af dysser, eller vil du gerne have flotte marmorfliser over hele gulvet, så klarer vi også det! Der er ikke det, vi ikke kan klare i forbindelse med at vi laver helt nye badeværelser.

Renovering af badeværelse

Er det ikke et helt nyt badeværelse, du ønsker, men blot en renovering af det nuværende, så klarer vi også gerne det. Vi kan hjælpe dig med at give dit nuværende badeværelse et lækkert og opdateret look, som falder lige i din smag. Vi arbejder med lækre sanitetsvarer i høj kvalitet fra Ifö.

Indhent tilbud

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig eller ønsker du at indhente et godt tilbud på nyt badværelse på Frederiksberg, Vanløse og Rødovre, så kan du altid ringe til os på telefon 36 72 00 78.

Følg os på facebook:

Vi er medlemmer af:

Varme og vand a/sGlerupvej 6 • 2610 Rødovre • Tlf.: 36 72 00 78 info@varmeogvand.dk CVR 13746303