Vi står klar ved telefonen - Ring nu på: 36 72 00 78​ - Vi har også DØGNVAGT

Bliv ringet op​

Ønsker du at blive ringet op til en uforpligtende snak? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Fjernvarme hos specialister

Hvis du ønsker et billigere og mere effektivt varmesystem, så er fjernvarme den helt rette løsning for dig. Det er nemt at installere, og så er det heller ikke noget, som vælter budgettet fuldstændig. Hos Varme og vand a/s tilbyder vi hjælp med montering af fjernvarme i din bygning. Vi arbejder i Rødovre, Vanløse, Frederiksberg og resten af Københavnerområdet.

Varm din bygning effektivt op med fjernvarme

Måske oplever du, at din bygning eller bolig ikke varmes ordenligt op, på trods af at du har en god isolering i huset. Dette kan skyldes, at det varmesystem du har ikke fungerer optimalt for din bygning og derfor ikke kan varme bygningen ordenligt op. Med fjernvarme kan du nemt og effektivt få varmet din bygning op.

Har man et gammelt oliefyr stående, så kan det også være en god idé at få skiftet dette ud med fjernvarme, ikke kun for pengepungens skyld, men også for miljøet skyld! Det er nemlig mere miljøvenligt end et oliefyr.

Vi klarer installering og montering for dig

Når du lader Varme og vand a/s installere fjernvarme hos dig, så sørger vi selvfølgelig for, at det hele spiller, inden vi går ud af døren. Vi har altid vores kunders tilfredshed for øje, så du er garanteret et perfekt slutresultat hver eneste gang, du lader os klare et stykke arbejde for dig.

Har du lyst til en uforpligtende snak om at få indlagt fjernvarme, så tøv ikke med at kontakte os på e-mail info@varmeogvand.dk eller telefon 36 72 00 78.

Følg os på facebook:

Vi er medlemmer af:

Varme og vand a/sGlerupvej 6 • 2610 Rødovre • Tlf.: 36 72 00 78 info@varmeogvand.dk CVR 13746303