Vi står klar ved telefonen - Ring nu på: 36 72 00 78​ - Vi har også DØGNVAGT

Bliv ringet op​

Ønsker du at blive ringet op til en uforpligtende snak? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Blikkenslager Frederiksberg & Rødovre

Mangler du en dygtig blikkenslager, som kan komme ud og lave blikarbejde for dig, så har du fundet ham her. Hos Varme og vand a/s har vi dygtige folk, som står klar til at hjælpe dig med at få ordnet dine arbejdsopgaver hurtigt og effektivt.

En blikkenslager, der er klar til at hjælpe med det meste

Vores dygtige blikkenslager har mange års erfaring inden for mange forskellige typer af blikarbejde, hvorfor han også kan hjælpe dig med at få lavet det blikarbejde, du måtte have. Der er ikke den opgave, som er hverken for stor eller for lille til, at vi tør at påtage sig den.

Vi giver dig en god oplevelse

Når du vælger en blikkenslager fra Varme og vand a/s til at klare dit blikarbejde, så garanterer vi, at du får en god oplevelse ud af det. Vi kommer gerne ud og tilser opgaven, inden vi går i gang, sådan at vi kan få en idé om opgavens omfang. På den måde er vi så godt forberedt som overhovedet muligt, når arbejdet går i gang. Har du spørgsmål undervejs i processen, så er du også mere end velkommen til at stille din blikkenslager spørgsmål, som han meget gerne svarer på.

Kontakt os for mere information

Vil du høre mere om, hvad en blikkenslager kan gøre for dig på din bygning på Frederiksberg, Rødovre, Vanløse eller omegn, så skriv os en mail på info@varmeogvand.dk​ eller ved at ringe til os på telefon 36 72 00 78.

Følg os på facebook:

Vi er medlemmer af:

Varme og vand a/sGlerupvej 6 • 2610 Rødovre • Tlf.: 36 72 00 78 info@varmeogvand.dk CVR 13746303